Module

 • Arta Cultivării

  Programul Erisma debutează cu un insert în Arta Cultivării, unde vă veți întâlni cu concepte esențiale, utile pe parcursul întregului curs și, de ce nu, a întregii vieți. Acest insert se centrează mai mult pe cunoștințe decât pe abilități și va fi, la rândul lui, predat într-un format interactiv și participativ. Participanţii vor intra, împreună cu Horia-Roman Patapievici, într-o lume cu orizonturi generoase, aflată sub imperiul spiritului, al schimbului de idei, al multidisciplinarităţii şi al redescoperirii plăcerii pentru lectura diversificată.

 • Horia Patapievici

  Horia Roman Patapievici

  Filosof, scriitorProgramul continuă cu 5 module aplicative, atent alese și puse în ordine pentru a construi, coloană cu coloană și etaj cu etaj, edificiul numit de noi Leadership Creativ.

 • Radu Paraschivescu

  Rodica Zafiu

  Doctor în filologie,
  Profesor al Universității București

 • Scriere Creativă

  Alături de Rodica Zafiu veți descoperi forța cuvintelor, subtilitățile limbajului și veți învăța să le folosiți pentru a fi cât mai convingători. Veți învăța să comunicați expresiv și autentic, astfel încât să vă cuceriți interlocutorii prin stilul personal. Și, dacă sunteți ca majoritatea cursanților noștri, probabil că veți descoperi din nou sau pentru prima dată, impactul cuvintelor cu miez și veți avea surpriza talentului propriu, insuficient exploatat. 

 • Tehnici Teatrale

  Adrian Titieni, actor și profesor la UNATC, împreună cu Mihaela Gînju, vă vor arăta în acest modul cum vă puteți îmbunătăți și rafina comunicarea în public prin procedee teatrale, în general, și prin tehnici și exerciții ale artei actorului, în special. Acest modul oferă posibilitatea îmbunătățirii performanței privind propria prezență publică și abilitățile „scenice” de comunicare.

 • 1adrian_titieni

  Adrian Titieni

  Actor și profesor la UNATC

 • Mihaela Gînju

  Partener, Director ERUDIO 

 • Liviu Papadima

  Liviu Papadima

  Doctor în filologie, Profesor al Universității București

 • Mugur Ciumăgeanu

  Mugur Ciumăgeanu

  Psihoterapeut

 • Vorbirea în Public

  Deși titlul acestui modul vorbește de la sine, trebuie să adăugăm aici că Liviu Papadima și Mugur Ciumăgeanu vor fi antrenorii versați care vă vor conduce cu har și dibăcie prin toate etapele susținerii unui discurs public. Alături de ei veți analiza audiența, veți identifica și învăța cum să construiți diferite tipuri de discursuri, cum să organizați ideile și susținerea pentru a obține efectul dorit și, nu în ultimul rând, cum să îl susțineți. Acest modul este organizat mai puțin ca o experiență de prezentare teoretică și mai mult ca o serie continuă de exerciții practice. Forța programului nostru stă în primul rând în crearea unui mediu de învățare în care fiecare cursant se poate exprima liber și își poate explora ludic și destins potențialul de creștere. 

 • Valori

  Alături de Liviu Papadima veți explora lumea unor valori esențiale ale omenirii:
  Smerenie, Curaj, Adevăr și Autenticitate.

 • Liviu Papadima

  Liviu Papadima

  Doctor în filologie, Profesor al Universității București


 

 • Mugur Ciumăgeanu

  Mugur Ciumăgeanu

  Psihoterapeut

 • Autocunoaștere

  După acest modul, participanții vor percepe altfel relațiile cu cei din jur. Întâlnirile cu personalități foarte diferite de ale lor nu vor mai fi lupte surde între puncte de vedere imobile, ci demersuri pe care le vor putea ghida, cu înțelegere, inspirație și metodă, către rezultatul dorit. Veți descoperi și exersa imperfecțiunea ca atribut al unicității, al autenticității.