De ce Erisma?

 • “Despre Erisma nu sunt multe de spus. Cel puțin eu unul nu am multe de spus. Poate doar că am început Erisma ca manager și am terminat-o mai om. Nu, nu supraomul lui Nietszche. Pur și simplu mai om. Mai copil, pentru că la Erisma am redescoperit jocul și ludicul. Mai așezat, pentru că la Erisma am redescoperit tihna răgazului. Mai îndrăzneț, pentru că la Erisma mi-am depășit limite de care nici măcar nu eram conștient. Mai înțelept pentru că am avut mai multe perechi de ochi prin care am privit… Sunt toate astea suficiente să te facă mai om? Pentru mine au fost… Pentru voi? Doar voi puteți ști! ”

  laurentiu-gheorghe

  Laurențiu Gheorghe

  Country Manager, ISS Facility Services

 • Ce credem noi

  Actul de leadership este “ieșirea la rampă” în fața oamenilor pe care îi conduci. Acolo, prin gândurile, ideile și poveștile tale îi inspiri și îi atragi, concentrezi energiile celor din fața ta către o țintă comună, către o viziune împărtășită. Or, poți avea cele mai revoluționare idei, cea mai originală viziune sau cele mai complete competențe, dacă nu ai obișnuința și lejeritatea de a ți le exprima, ele fie se vor pierde, fie le va susține alcineva în locul tău, dar atunci o va face în manieră proprie, diferită de visul și de viziunea ta. Erisma se adresează liderilor pentru că ei sunt cei care conduc schimbarea. Este singurul program din România care pune în centrul său dezvoltarea personală a liderului cu valorile și talentele sale unice. Cele 4 module ale Erisma pun accentul pe explorarea autenticităţii şi pe dezvoltarea creativității, două dimensiuni esențiale ale unui lider de succes.

   

  Premisele pe care a fost construit programul

  – Leadership-ul este despre asumarea propriilor valori, despre a trăi şi a comunica aceste valori.

  – Leadership-ul este însufleţire, atragerea celorlalţi, alinierea lor din convingere la o viziune.

 • – Capacitatea de a-i atrage pe alţii se bazează pe o comunicare creativă şi captivantă, adaptată auditoriului.

  Cu ce contribuie Erisma la dezvoltarea acestor abilități?

  – Programul te ajută să descoperi şi să înţelegi mai bine valorile care-ţi influenţează deciziile şi interacţiunile cu ceilalţi, iar rezultatul e autenticitatea ta şi a relaţiilor tale profesionale şi personale

  – La Erisma îţi dezvolţi imaginaţia, locul unde se naşte viziunea. Apoi înveţi să îţi structurezi şi să îţi argumentezi mesajul şi în final să-l transmiţi cu impact.

  – Prin exerciţii intens participative descoperi valoarea limbajului viu, cu exemple şi povestiri şi înveţi cum să-l folosești, într-o manieră dezinvoltă, sigură pe sine, care transmite încredere.

  La Erisma, asemenea celor 33 generaţii de absolvenţi ai programului, vă veți explora și depăși limitele și veți face saltul calitativ către un nou nivel de leadership, către potențialul pe care, poate, nici nu îl bănuiți.