Adrian Stanciu

 • Adrian Stanciu e consultant şi partener în Wanted – Transformation Consultancy. Aria lui de expertiză este schimbarea şi managementul culturii organizaţionale. Experienţa sa de consultanţă include numeroase organizaţii cu diverse profiluri şi mărimi, atât din România, cât şi din țările învecinate.

  Adrian Stanciu este, de asemenea, unul dintre cei 4 membri fondatori activi ai Asociaţiei Erudio, asociaţie care îşi propune să aducă creativitatea şi expresivitatea în leadership. Printre programele create de Erudio se numără şi Erisma – un program de dezvoltare a leadership-ului creativ dedicat managementului organizaţiilor.

  Înainte de a fi consultant, a ocupat în cariera lui poziţii de conducere ca: Managing director la Xerox Romania, Business Unit director al Xerox CEE şi Director general al Arexim, o companie românească de sisteme integrate IT pe care a co-fondat-o şi pe care apoi a vândut-o către Xerox Corp.

  Adrian a început şi alte câteva afaceri de succes, precum Ascendis Consulting, leaderul pe piaţa companiilor româneşti de training, Kiwi Finance, o firmă de servicii financiare, sau Arexim Line.
  În domeniul dezvoltării managementului, Adrian a creat, dezvoltat şi livrat numeroase programe de training pentru companii din diverse industrii, cu mărimi variate, printre care: IBM, Xerox, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Allianz, şi multe companii locale.

  În domeniul academic, Adrian este absolvent al masterului Universităţii Tehnice din Bucureşti, promoţia 1985. A predat numeroase teme în cadrul programelor de business pentru absolvenţii Universităţii Tehnice din Bucureşti, pentru Şcoala Naţională de Studii Politice, pentru Academia de Studii Economice, cursul de Managementul Schimbării la Universitatea din Ottawa şi la MBA-ul Româno-Canadian şi programul de Managementul Schimbării şi Comportament Organizaţional la CEO Business School.

  Adrian este şi o voce cu o prezenţă constantă în presa românească de afaceri, având peste 50 de articole publicate.

 • Adrian Stanciu

  Consultant, Partener Wanted – Transformation Consultancy

[/section]