Orar și înscriere

Erisma – Leadership Creativ

 

Seria a XXVII-a, Martie – Iunie 2019

Procesul de admitere

Scopul procesului de admitere în programul Erisma este de a maximiza experiența de învățare a fiecărui participant.  Acesta nu va fi bazat pe aptitudini sau cunoștințe prealabile. Deși programul este, deci, deschis oricărui doritor, el va fi cu mult mai util celor care conduc grupuri relativ mari de oameni sau care ocupă poziții de mare expunere publică. În același timp o bună parte a experienței de învățare va veni din interacțiunea cu ceilalți participanți, ca atare un alt criteriu urmărit va fi diversitatea grupelor.

O serie a programului durează 11 săptămâni. Fiecare dintre cele 2 grupe ale unei serii este limitată la 20 participanți. În cazul unei supra-înscrieri, doritorii admiși dar care depășesc locurile disponibile sunt înregistrați pe o listă de așteptare pentru seria următoare.

Cei interesați de participarea la Erisma sunt rugați să trimită un mesaj la contact@erudio.ro, pentru a stabili o întâlnire în acest sens.

Oferim 5% reducere pentru înscrieri până la sfârșitul lunii ianuarie 2019!

Detalii financiare

Prețul acestui program este de 3.620 EUR + TVA. El include participarea la cursuri, deschiderea programului şi catering-ul pentru pauzele de cafea.

Candidații acceptați în program vor face o plată de minimum 1.000 EUR + TVA până la data limită a înscrierilor, iar restul până la data de începere a cursurilor.