Erisma este programul potrivit pentru tine dacă:


  • ești liderul unei echipe și îți dorești ca aceasta să te urmeze din convingere
  • vrei să înveți cum să îți construiești un brand personal puternic și cu impact pozitiv asupra audienței tale
  • ai nevoie deseori să vorbești în public și ai nevoie să-ți șlefuiesti abilitățile de comunicare eficientă cu un public țintă
  • îți dorești să intri într-o comunitate de oameni puternici și interesanți care, dupa ce pun în cui pălăria de manager, joacă în filme, cântă, produc, scriu cărți și se implică cu succes în proiecte cu impact social

Modulele programului

Programul se centrează pe 4 module aplicative, atent alese și puse în ordine pentru a construi, coloană cu coloană și etaj cu etaj, edificiul numit de noi Leadership Creativ. Durata programului este de 11 săptămâni, o serie primăvara și una toamna, în fiecare an. Cele 4 module sunt:

 • scriere-creativa

  Scriere Creativă

  Prin exerciții, discuții și jocuri creative cu un scriitor premiat internațional, descoperiți forța cuvintelor și subtilitățile limbajului. Învățați să comunicați expresiv, astfel încât să vă puteți cuceri interlocutorii prin stilul personal și să obțineți efectul scontat.

 • tehnici-teatrale

  Tehnici Teatrale

  Alături de un actor cu o experiență  de scenă și pedagogică de peste 20 de ani, vă exersați prezența publică și abilitățile de comunicare și convingere. Mişcarea, tonul și dicția, utilizate asumat, contribuie decisiv la felul în care veți fi înțeleși și urmați.

 • vorbirea-in-public

  Vorbirea în Public

  Alături de un profesor universitar cu peste 30 ani de experiență de predare în diverse medii academice naționale și internaționale, dar și de afaceri înveți să construiești și să susții în public discursuri de impact, care conving. Iar un medic psihoterapeut te va ajuta să descoperi firele subtile care creează o legătură autentică între tine și publicul tău.

 • autocunoastere

  Autocunoaștere

  Învățați să vă rafinați interacțiunile cu alte tipuri de personalități în așa fel încât să puteți rezolva mai ușor conflictele cu înțelegere, inspiraţie şi metodă și să vă atingeți obiectivele. Descoperiți imperfecțiunea ca atribut al unicității, al autenticității. În acest demers veți fi ghidaţi pas cu pas de un medic psihoterapeut și public speaker.

Ce spun absolvenții despre Erisma?