Sus

Cosmin Alexandru

Cosmin Alexandru

Partener Erudio, Consultant de business, Decan EA

Consultant și partener în firma de consultanță Wanted Transformation, specializată în procese de transformare organizațională, de echipă sau individuală. Principalele arii de intervenție ale lui Cosmin sunt definirea strategiei, dezvoltarea stilurilor de conducere și transformarea culturii organizaționale.

Co-fondator și decan al primei facultăți de antreprenoriat din România și din Sud-Estul Europei - The Etrereneurship Academy.

Lector în cadrul programului de EMBA al Maastricht School of Management din București, unde predă cursul de „Leading with a Story”.

Înainte de cariera de consultant, Cosmin a lucrat peste 12 ani ca director al GfK Romania - cea mai mare companie de cercetare de piață din țară. GfK Romania a apărut în România în 1996, când Grupul GfK - una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din lume - a cumpărat compania Research Team Romania, pe care Cosmin a fondat-o împreună cu alți parteneri în 1992.

În 2002 Cosmin a făcut parte din echipa GfK Excellence Team în care, împreună cu alți 14 manageri din toată lumea, a participat la redefinirea valorilor globale ale Grupului GfK.

Cosmin e Eisenhower Fellow în SUA, fiind selectat împreună cu alți 25 de colegi din diferite țări să facă parte din programul „Multi Nation Program of Eisenhower Fellowships” în 2005.

Cosmin e implicat și în alte activități non-profit, ca membru fondator al AIESEC Romania (1990), Fundația Leaders (2000) și ca susținător al mai multor fundații și asociații: Fundatia Comunitară București, Școala de Valori, OvidiuRo, CeRe, Hope and Homes for Children, MagiCamp, Teach for Romania.

Membri fondatori Asociația Erudio